Франшиза П'яна Вишня. Найкращий франчайзинг. Оренда нерухомості

Франшиза П’яна Вишня. Найкращий франчайзинг. Оренда нерухомості

  • що таке франшиза
  • історія ідеї П’яна Вишня
  • пошук і підбір комерційного приміщення
  • розробка концепції
  • управління
  • масштабування
  • послуги

Бренд – це важливо!

           Можна помітити, як популярність франшизи П’яна Вишня зростає з кількості реалізованих проєктів, каже Андрій Худо, один із засновників Холдингу емоцій !FEST. Багато хто прагне відкрити свій бар із популярною вишневою настойкою. Тому заклади продовжують безупинно відкриватися у багатьох обласних центрах, таких як Харків, Чернігів, Київ та інших містах.

Чи варто інвестувати в покупку франшизи? А можливо, краще створити свій бренд, щоб стати франчайзером у майбутньому? На який чистий прибуток потрібно розраховувати? Як вибрати локацію в своєму місті або на яких умовах домовиться з орендодавцем? З ким об’єднатися для спільної роботи? Кого залучити у вигляді керуючої компанії, у випадку, коли потрібно паралельно займатися своїм основним бізнесом?

 

Що таке франшиза?

            Готове бізнес-рішення й один з кращих способів розвитку свого бренду шляхом залучення партнерів франчайзі (franchisee) Дана система франчайзингу (franchise) активно працює в Україні, допомагає підприємцям-початківцям вивчити новий вид діяльності й мінімізувати ризики, купуючи перевірену концепцію.

Proriat Hospitality Partners спільно з Proriat Real Estate підготували короткий огляд по бренду П’яна Вишня. Актуальні комерційні приміщення доступні для оренди або продажу, можна переглянути в каталозі комерційної нерухомості. Щоб отримати пропозиції off-market (не розміщені у відкритому доступі комерційні об’єкти), зв’яжіться з нами зручним для вас способом, і наші менеджери нададуть відповідні варіанти або допоможуть в пошуку необхідного об’єкта.

            На початковому етапі відкриття бару за франшизою, завжди спонукає багато питань, але отримавши розгорнуті відповіді на них і зібравши необхідну інформацію можна убезпечити себе від нераціонально прийнятого рішення, тим самим мінімізувати ризик невдачі.

          Потрібно розуміти, що відкриття нового закладу, само собою не може гарантувати запланований прибуток. Успішна діяльність підприємства складається з багатьох чинників і детальних розрахунків, які починаються ще задовго до відкриття ресторану.

Як все починалося?

          Історія настойки П’яна Вишня бере свій початок у Львові. Ідея була привезена з Португалії Андрієм Худо, який є співзасновником компанії, що управляє холдинг! FEST (від повного імені! FEST “Holding of Emotions). Зі слів Андрія, під час подорожі, його друг запросив в одне з популярних місць в Португалії” Jenya “в якому, крім вишнівки нічого більше не подавали. Однак, перед дверима закладу постійно стояла довга черга. Великий ажіотаж і кількість гостей не могло не запам’ятатися Андрію і по поверненню до Львова, було прийнято рішення щодо реалізації першого аналогічного формату в місті Лева. Успіх П’яної Вишні не змусив довго чекати. Зараз це одне з топових місць міста, куди заходить кожен приїжджий турист відвідує Львів.

Особливості концепції П’яна Вишня

          Великою перевагою роботи даного формату закладу, є відсутність асортименту їжі й напоїв, що могло б ускладнити операційне управління. Таким чином, нема потреби в підборі висококваліфікованого обслуговуючого персоналу. Наливка може довго, зберігається і водночас стає більш насичений, і виражений смак вишень. Мінімальний відсоток або зовсім відсутність списань, як це буває в ресторанах працюють з продуктами харчування. Націнка до 400% дозволений без труднощів перекрити всі видаткову частину. Важливим моментом залишається, контроль і якість сервісу, що надається. Потрібно пам’ятати про маркетинг і розумному розподілі фінансових ресурсів для розвитку нових точок громадського харчування, каже Ушаков Кирилл – засновник Proriat Hospitality Partners, компанія, яка спеціалізується на відкритті та управлінні ресторанів.

Чому розташування закладу відіграє важливу, а часто ключову роль? Яке приміщення буде ідеальним для П’яної Вишні, а в якому краще відкрити іншу концепцію?

            Яке помешкання буде ідеальним для П’яної Вишні, а в якому краще відкрити іншу концепцію? На етапі відкриття ресторану ви стикаєтеся із пошуком комерційної нерухомості. При покупці франшизи ви відправляєте знайдений об’єкт на аудит франчайзеру, який може затвердити його чи ні. Якщо ви затягуватимете з цим процесом або почнете надсилати недостатньо привабливі приміщення на схвалення відкриття бару. Франчайзер може відмовитися від співпраці з вами. Бо до них звернутися професійніше налаштований підприємець, з яким їм буде набагато простіше працювати. Ми рекомендуємо залучити спеціаліста, хто зможе ефективно налагодити весь процес від підбору приміщення до відкриття бару. Франчайзингова компанія не формально гарантуватиме вам очікуваний прибуток. До того, ви будите зобов’язані дотримуватися всіх стандартів бренду, інакше право на використання ТМ може бути відкликане.

Пошук приміщення під бар

            Комерційна нерухомість. Вивчення ринку. Перегляди об’єктів. Переговори щодо терміну і вартості оренди. Бюджетування і багато іншого, з чим потрібно буде впоратися на першому етапі. 

            Напевно на початку пошуку приміщення з першими з ким ви будете стикатися це агентства нерухомості, які в основному представляють інтереси орендодавців або навіть якщо навпаки, то ріелтори не мають достатнього досвіду в підборі об’єктів громадського харчування. Основні помилки агентів з нерухомості, не розуміння всіх технічних вимог до приміщення ресторанного типу. Хоча зараз багато ресурсів, де вони впевнена беруть слова: червона лінія, високий трафік, відсутність конкуренції, дуже популярне місце, супер локація під кав’ярню або ресторан, і т.д. Але для того, щоб оцінити перспективу локації, потрібно провести детальний аналіз місця розташування. Є чіткий чек лист і формули для розрахунків, які ми використовуємо в Proriat Real Estate, щоб зібрати всю необхідну інформацію для мінімізації ризиків і оцінки перспективи інвестицій в поєднанні з планованим форматом ресторану або бару. Більш детальну інформацію або можливість надання вам допомоги в пошуку і підборі приміщення для відкриття ресторану, ви можете дізнатися у наших менеджерів. Переглянути актуальні об’єкти HoReCa – оренда/продаж нерухомості можна за посиланням: комерційна нерухомість

Майстер франшиза

            На цей час немає інформації про те, чи можливо придбати майстер франшизу П’яна вишня. Як підприємець з досвідом, Ви, можливо, захочете купити франшизу для всього регіону (майстер франшиза), щоб продавати права на франшизу у своєму регіоні. Таким чином, ви отримаєте низку переваг, як партнер. По-перше, ви будите єдиним власником права на використання ТМ П’яна Вишня у своєму регіоні. Тому всі наступні партнери повинні будуть працювати через вас. Таким чином майстер франчайзера є можливість отримувати роялті й компенсувати значну суму початкових інвестицій.

            Наша команда в Proriat готова до виконання складних завдань, пошуку і генерації ідей, щоб створити вигідні рішення, які забезпечать стабільний прибуток, і до 50% ROI (повернення інвестицій).

Створюємо, оптимізуємо, управляємо!
Ставай партером і отримуй результат!

Наші послуги

Proriat Hospitality Partners – ефективний менеджмент й гарантія рентабельності ресторану та готелю. Ознайомитись з нашими рішеннями та послугами: www.proriat.com

Proriat Real Estate – підбір вигідних HoReCa локацій під ключ. Каталог комерційної нерухомості та продаж готового бізнесу: www.proriat-realestate.com 

Proriat Franchise Development – розвиток бренду, залучення партнерів, франчайзі й відкриття нових ресторанів. Каталог Франшиз на сайті: www.proriat-franchise.com

You don't have permission to register