NAI Ukraine - Брокер з комерційної нерухомості у Києві Проріат Комерційна Нерухомість

NAI Ukraine – Брокер з комерційної нерухомості у Києві

NAI Ukraine – брокерська та консалтингова компанія, яка входить у світову мережу під назвою NAI Global. Яка, своєю чергою, входить до ТОП-3 найуспішніших і найбільших світових брендів на ринку нерухомості. Один із найбільших світових брокерів, який представляє NAI Global, має представництва у більш ніж 50 країнах, де розташовано понад 400 офісів та працює понад 7 тисяч працівників.

Про компанію та показники

В Україні NAI Ukraine працює вже не перший рік. За весь цей час вдалося реалізувати понад 700 проєктів не лише на території України, а й в інших країнах, наприклад, у Грузії та Молдові. Під управлінням NAI Ukraine знаходиться понад 3 мільйони метрів квадратних нерухомості, починаючи від комерційної, до житлової, торгової та готельної. За період своєї роботи на українському ринку компанії вдалося вдало ввести в експлуатацію понад 100 об’єктів нерухомості, а деякі з них сьогодні знаходяться на стадії розробки.

Майстерність та професіоналізм команди підтверджують більш ніж 20 міжнародних нагород та премій у галузі консалтингу, лізингу та управління нерухомістю. Засновником та керівником NAI Ukraine є Віталій Бойко. Юлія Кузнєцова – керівник відділу консалтингу. Ганна Орєхова – керівник департаменту управління нерухомістю.

NAI UkraineПослуги та напрямки роботи

Антикризові послуги. Багаторічний досвід роботи та команда фахівців упродовж багатьох років допомагає бізнесменам впоратися з різними кризовими ситуаціями, коли вони виникають на ринку нерухомості. Такі послуги NAI Ukraine надає власникам наявних об’єктів нерухомості. До списку цих послуг входять:

  • Моніторинг діяльності рітейл мереж.
  • Дослідження очікування споживачів та їх зміни.
  • Оновлення тенант-міксу, розробка актуальної програми ротації.
  • Архітектурна реконцепція, розробка актуальних інтер’єрних та екстер’єрних рішень.

Архітектурні послуги. У команді NAI Ukraine працюють досвідчені архітектори, які зможуть створити новий проєкт із початкового ескізу та допомогти довести його до завершальної стадії, коли об’єкт нерухомості вже буде запущений у роботу.

Консалтинг та допомога з інвестиціями в нерухомість. Експерти компанії допоможуть оцінити реальну ринкову вартість об’єкта нерухомості, розроблять маркетингові матеріали та плани. Для об’єкта продажу може бути розроблено спеціальну кімнату даних. З боку покупця фахівці NAI Ukraine організують повний супровід аудиту, структурують та допоможуть закрити всі угоди.

Компанія NAI Ukraine надає агентські послуги у сфері торгівельної нерухомості. До списку цих послуг входять переговори щодо продажу та купівлі нерухомості, виконання маркетингових програм, аналіз ринку, звітність щодо активності ринку.

Крім того, NAI Ukraine управляє нерухомістю та займається консалтинговою оцінкою об’єктів комерційної, житлової та офісної нерухомості.

Проєкти

У списку реалізованих проєктів компанія має велику кількість ТРЦ, які вже давно введені в експлуатацію. Серед них: ТРЦ Plavnik, ТРЦ Lavina Mall, площею 127 000 м2, Lisova Mall – площею 220 000 кв.

Контакти

Сайт: https://naiukraine.com/
38 044 222 77 44
office@naiukraine.com
м. Київ 01601
вул. Мечникова, 2
БЦ «Вітрило», 13 поверх

Наші послуги

Proriat Hospitality Partners – ефективний менеджмент й гарантія рентабельності ресторану та готелю. Ознайомитись з нашими рішеннями та послугами: www.proriat.com

Proriat Real Estate – підбір вигідних HoReCa локацій під ключ. Каталог комерційної нерухомості та продаж готового бізнесу: www.proriat-realestate.com 

Proriat Franchise Development – розвиток бренду, залучення партнерів, франчайзі й відкриття нових ресторанів. Каталог Франшиз на сайті: www.proriat-franchise.com

You don't have permission to register