Брокер з комерційної нерухомості Colliers в Україні
коммерческой недвижимости Colliers

Брокер з комерційної нерухомості Colliers в Україні

Брокер з комерційної нерухомості Colliers є однією з найбільших та що швидко зростає компаній не лише в Україні, а й у світі. У напрямі комерційної нерухомості їй практично немає рівних за кількістю завершених та реалізованих проєктів, а також клієнтів, які довіряють свій бізнес та угоди цієї компанії.

Історія та показники

Colliers International вже понад 25 років надає своїм клієнтам послуги на ринку комерційної нерухомості, у тому числі фінансовий консалтинг у сфері інвестування. Експертні консультації сьогодні по всьому світу від цієї компанії надають понад 15 тисяч професійних співробітників. Філії консалтингового агентства представлені у 66 країнах світу, у тому числі й в Україні.

За допомогою компанії Colliers International інвестори можуть бути впевнені, що їхня нерухомість максимально прибутково використовуватиметься. За допомогою компанії можна отримати до 20% річного прибутку від різних операцій із нерухомістю. Під управлінням Colliers International сьогодні 45 мільярдів доларів активів. Крім того, консалтингова компанія має під своїм керуванням понад 185 мільйонів квадратних метрів у різних куточках світу.

Послуги

Colliers International в Україні на сьогодні надає повний список послуг у напрямку нерухомості, при цьому експерти компанії враховують усі вимоги своїх клієнтів. Агентство працює, як з українськими, так і із закордонними клієнтами, надаючи консалтингові послуги з продажу, оренди та купівлі комерційної нерухомості. До переліку такої нерухомості входять складські, офісні приміщення, торговельні майданчики, готельна нерухомість. Крім того, Colliers International надає послуги з оцінки нерухомості, проводить комплексний аналіз ринку та інвестиційних проєктів.

Послуги корпоративним клієнтам із продажу комерційної нерухомості. Подання інтересів клієнта кожному етапі укладання угоди. Управління проєктами різної складності, від початку будівництва та до введення комерційного об’єкта в експлуатацію. Оцінка нерухомості.

Компанія представляє інтереси покупців та продавців на ринку нерухомості. Експерти компанії можуть підібрати новий офіс або складське приміщення, допомогти укласти угоду між майбутніми партнерами на максимально вигідних умовах для свого клієнта.

У список інвестиційних послуг Colliers International входить консалтинг з продажу або купівлі нерухомості. Крім того, фахівці підкажуть, який об’єкт найкраще взяти в оренду та інвестувати у нього свій капітал. У компанії навіть є власна база інвесторів, які готові будь-якої миті співпрацювати з новими клієнтами, покупцями та продавцями.

Окрім іншого, Colliers International займається ще й оцінкою нерухомості та надає своїм клієнтам якісний консалтинг після проведення аналізу ринку та об’єкту комерційної нерухомості.

Новини та угоди

На цей час компанія Colliers International в Україні активно провадить свою діяльність. Один з останніх великих проєктів компанії – це договори з більш ніж двадцятьма великими інвесторами різних країн світу, а також національними брендами у ТРЦ Respublika Park. А ще в третьому кварталі 2021 року загальну пропозицію ринку торгової нерухомості Києва в 50 000 м² поповнить третя черга Blockbuster Mall.

Влітку 2021 року при консалтингу компанії відкрилися нові точки популярної мережі швидкого харчування McDonald’s, а також розширилася мережа магазинів електронної техніки «Фокстрот».

Команда та експерти компанії Colliers International

На сьогодні керівником Colliers International в Україні є підприємець та консалтинговий експерт Олександр Носаченко.

Знаходиться у: IQ Business Center
Адреса: вулиця Болсунівська, 13-15, Київ, 01014
Телефон: 044 499 0000
Сайт: https://www.colliers.com

Наші послуги

Proriat Hospitality Partners – ефективний менеджмент й гарантія рентабельності ресторану та готелю. Ознайомитись з нашими рішеннями та послугами: www.proriat.com

Proriat Real Estate – підбір вигідних HoReCa локацій під ключ. Каталог комерційної нерухомості та продаж готового бізнесу: www.proriat-realestate.com 

Proriat Franchise Development – розвиток бренду, залучення партнерів, франчайзі й відкриття нових ресторанів. Каталог Франшиз на сайті: www.proriat-franchise.com

You don't have permission to register